De vis wordt duur betaald....
Door: Cor en Tycho
Blijf op de hoogte en volg Cor en Tycho
03 Mei 2009 | Zuid-Korea, Busan
Morgen vertekken we naar Jeju, een subtropisch eiland op ruim 1 uur vliegen van Busan in het Zuiden van Korea. Ooit ontdekt door de ontdekkingsreiziger Hamel uit Gorinchem en ze hebben er zelfs een Guus Hiddink museum. Je treft overigens maar weinig buitenlandse toeristen aan in Korea. Als blanke ben je daarom vaak een bezienswaardigheid. Zekker scholieren (jong en oud) willen met he praten en op de foto. Dus inmiddels ben ik beroemd in Korea, Tycho helaas niet want die valt hier niet op..........
Vandaag ook nog een Koreaanse musical bezocht met veel dans. Leuk om te zien zeker ook voor de aanwezige kinderen.
Een dag met relatief weinig lampionnen maar die hebben we al tienduizenden gezien. Wel weer volop feest in Busan met veel folklore.
Het enige nadeel van Korea is de eindeloze rij met auto's: de meeste steden staan helemaal vast.... De metro daarentegen werkt prima, en ik met mijn toch geringe lengte kan mooi over de Koreanen heen kijken!
03 Mei 2009 - 14:55
Anjo:
tja, elk voordeel (mooie reis) heb z'n nadeel (files). hopelijk mag het de pret niet drukken.
grappig, Cor, dat jij een bezienswaardigheid bent in Korea en dat jij over de mensen heen kunt kijken. heb je kunnen ontdekken of Tycho voor zijn leeftijd een lange Koreaan is?
morgen dan naar Jeju. dat leek jou het leukste van de reis, Tycho. en je hebt al zoveel leuke en spannende dingen meegemaakt!
een bosa en een knuffel van je moeder en de groetjes van Adil en familie. -
03 Mei 2009 - 15:00
Douwtjes:
Wij, die als eerste reageren,dat is nog niet gebeurd. Ze hebben hier in Nederland gewoon geen tijd meer voor de mannen van van Bavel. De vissen vonden ze hier wel spannend, maar niet om op te eten. En Tycho nou valt je vader een keer op laat hem ook een keer in Nederland is hij altijd maar zo gewoontjes en kijkt hij bijna over niemand heen.Gr van ons -
03 Mei 2009 - 15:02
Douwtjes:
Hé je moeder moest ons toch nog even voor zijn. Anjo ook een fijne vakantie. -
03 Mei 2009 - 20:27
Loveguine & Dees:
Goede reis naar Jeju! Wij zijn vanavond naar de sound of music geweest, was erg leuk en veel gezongen (geen karaoke!. Veel plezier bij Guus en Hendrick...
Je lief & schat -
Cor En Tycho Van Bavel:
:) tycho :)
hoi allenmaal;)
het is erg leuk hier.:)
we staan nu op het vliegveld te wachten op het vliegtuig.;)
het is hier warm.(op het vliegveld.):)
zomenteen gaan we naar jeju.;)
ik heb er zin in.:)
tot kijk!;)