Happy birthday Boedha en Brigit!
Door: Cor en Tycho
Blijf op de hoogte en volg Cor en Tycho
02 Mei 2009 | Zuid-Korea, Busan
Vanavond het verjaardagsfeest van Boedha bijgewoond: een kleurige, feestelijke happening hoog in de bergen. En toen het donker was gingen al de lampionnen aan. Romantisch tafereel: helaas zetelt mijn geliefde 10.000 km van hier.
En om niet te vergeten: Brigit gefeliciteerd met je verjaardag. Weer een jaar wijzer. Wij gaan het hier ook vieren..... Tegelijk met Boedha jarig wat zou dat betekenen????
02 Mei 2009 - 13:41
Berrie:
Wij hebben de verjaardag van Brigit al gevierd met je geliefde...en ach nog maar 6 dagen en dan zijn jullie weer compleet!! -
02 Mei 2009 - 14:10
Anjo:
was het vandaag dan ook de kinderdag, waarvan Tycho mij door de telefoon vertelde? de dag waarop de kinderen met cadeaux overladen worden? dan zal hij wel in zijn nopjes zijn...
of is dat de 5e mei? dan moet je nog een paar nachtjes slapen, Tycho. kus en een knuffel van je moeder en tot volgende week vrijdag! -
02 Mei 2009 - 17:08
Douwtjes:
Feest daar, alleen jullie zullen toch alle aanhang wel gaan missen.Hier ook feest 30 "kuup"zand in de tuin, dus één hele grote zandbak. Ook oma telt de dagen tot vrijdag. Heel leuk om elke dag jullie te kunnen volgen, voelt toch dichterbij. lieve groetjes -
02 Mei 2009 - 17:28
Loveguine:
Hoeveel lampionnen hebben jullie geteld? ;)Liefs en kus -
02 Mei 2009 - 19:37
Robert Hulsman:
Dag Cor en Tycho,
we zitten telkens aan het scherm gekluisterd te lezen over jullie indrukwekkende reisverslag! Mooi zo´n reis naar de origine met vader en zoon... We horen graag de verhalen en kijken graag naar de foto´s als jullie terug zijn. Geniet er nog van daar, tot snel.
Groetjes Robert, Ellen, Amori, Jade, Morane en Mattis -
03 Mei 2009 - 07:09
Brigit:
Ha mannen,
dank voor de lieve felicitaties; tja gelijk jarig met Boedha, ik zou willen dat ik die wijsheid en rust al had gevonden...
het moet wel bijzonder zijn dit feest bij te wonen! wat gebeurt er dan is er een soort van ritueel of zo? ach en Cor soms is het goed te weten dat je elkaar mist! nog een paar dagen en jullie zijn weer heerlijk bij elkaar! Maar voor Tycho is dit natuurlijk de reis van z'n leven! het lijkt me straks weer wennen in NL, Tycho! maar ik weet zeker dat je weer een hoop internet vriendjes gevonden hebt... en wie weet wat de toekomst nog brengt.
heel veel groetjes Brigit -
04 Mei 2009 - 01:50
Cor En Tycho Van Bavel:
van tycho.
nou loveguine, ik denk dat er 190.000.09 lampionnen waren. daaaag.