Hoe zo het zwakke geslacht.....?? - Reisverslag uit Seoel, Zuid-Korea van Cor en Tycho Bavel - WaarBenJij.nu Hoe zo het zwakke geslacht.....?? - Reisverslag uit Seoel, Zuid-Korea van Cor en Tycho Bavel - WaarBenJij.nu

Hoe zo het zwakke geslacht.....??

Door: Cor en Tycho

Blijf op de hoogte en volg Cor en Tycho

05 Mei 2009 | Zuid-Korea, Seoel

Vandaag met de veerboot naar het kleine eilandje Udo geweest. Een fiettocht rond het eiland gemaakt. Het was erg warm dus we zijn aardig rood (bruin) geworden.
Udo staat bekend om zijn vissende vrouwen. Zij vangen vis en zeevruchten. In een soort duikerspak duiken ze iedere keer naar de bodem van de zee om daar iets te vangen. Dat doen zij zonder zuurstoffles. Honderden keren achter elkaar, vele uren lang. Soms duiken ze 20 meter diep en blijven ze 2 minuten onder water.............! Vroeger waren het jonge dames maar nu zijn ze aardig op leeftijd.
In de hitte een vulkaan beklommen en ter afsluiting vandaag de kelen schor gezongen in een van de velen karaokebars (je krijgt dan een prive ruimte).

• 05 Mei 2009 - 14:40

Dees:

Hé Tycho, hier had je zo naar uitgekeken! Is het wat je ervan verwacht had? Nog een paar dagen...geniet ervan samen met papa.

• 05 Mei 2009 - 14:43

Luca:

dat zingen was vast een heeeel groot succes..gna gna gna....
    ciao Luca

• 05 Mei 2009 - 14:44

: ) Tycho : ):

vanochtend om half 9 met de bus naar de kust, en vandaar uit met de pond naar u do. op de pond had je een ruimte waar je op de grond kon zitten(wel schoenen uit hoor!). een klein eilandje vlak bij jeju. daar hebben we fietsen gehuurd, en zijn we op het eiland gaan fietsen. papa en ik zaten op een tendum. dat was erg leuk. papa voorop, en ik achterop. we zijn onderweg bij een plek geweest waar je vissende oma's kon zien! we zijn ook nog naar het strand geweest. daar heb ik hele mooie schelpen gevonden. nog even wezen eten bij een kraampje waar ze gefrituurde worst verkochten. toen weer terug naar de pond fietsen. met de pond weer naar jeju. toen met de bus naar een vulkaan. jeju is een vulkanis eiland. we zijn op de vulkaan geweest.het was warm jo!!! de kater was niet zo bijzonder. een beetje gras. met de bus naar het hotel. vanuit het hotel wezen eten in een pizza restaurant. nog 2 uur gekaraokt. lekker gezongen!

het was erg leuk. jammer dat we de vissende oma's van jeju niet gezien hebben.

oke. tot gauw!!!
    :) tycho :)

• 05 Mei 2009 - 15:08

Berrie:

He die Tycho, erg leuk dat je zelf ook steeds iets schrijft!! Hoop je snel weer te zien.

• 05 Mei 2009 - 15:21

Loveguine En Babs:

loveguine doet jullie missen. ze gaat vanavond lekker bij oma slapen. heeft nog nieuwe spulletjes gehad van babs. we doen samen spelen. en nog veel plezier. geniet nog van de dagen dat je er nog bent. liefs babs en loveguine xxx

• 05 Mei 2009 - 16:43

Oma Paula:

HoiTycho en Cor,
    Jullie hebben wel een variatie in de vakantie.
    Nog een paar dagen en dan gaat de reis weer naar huis.
    Geniet maar van de laatste dagen en wat zal je moeten vertellen als je thuis bent.
    Groetjes oma Paula

• 05 Mei 2009 - 17:36

Oma Van Bavel:

Loveguine is nu lekker hier en ze heeft het goed naar haar zin. wat beleven jullie toch veel samen, vader en zoon.Zal blij zijn jullie weer te horen en te zien.liefs en een kus van (o)ma

• 05 Mei 2009 - 21:30

Anjo En Adil:

hier nog een late groet (half 12, voor jullie alweer bijna ochtend). na lange reis en file zijn we gestrand ... in Bremen om morgen weer met frisse moed door te reizen naar Vlijmen. hopelijk is jullie terugreis iets minder vermoeiend. see you soon!!! en daar kijken we erg naar uit. groetjes van je ma en Adil, ook voor je pa.

• 06 Mei 2009 - 03:01

Tycho:

het is erg warm hier,
    te warm. veel te warm, heel veel te warm hier!

het is heet hier,
    veel te heet,
    heel veel te heet hier!

ciao tycho

• 06 Mei 2009 - 03:03

Je Oma.:

ik ben je oma, je oma, je oma. oma!!!!!!!!

tycho