Nog even en we gaan op reis! - Reisverslag uit Heusden, Nederland van Cor en Tycho Bavel - WaarBenJij.nu Nog even en we gaan op reis! - Reisverslag uit Heusden, Nederland van Cor en Tycho Bavel - WaarBenJij.nu

Nog even en we gaan op reis!

Door: Cor en Tycho

Blijf op de hoogte en volg Cor en Tycho

21 April 2009 | Nederland, Heusden

Beste allemaal,
Het aftellen is begonnen. Over 3 dagen vertrekken wij naar Zuid-Korea. Vrijdag om 15.10 uur vliegen wij vanaf Schiphol. Eerst een tussenlanding op Madrid en daarna door naar Seoul, waar wij zaterdag 25 april om 14.30 uur Koreaanse tijd landen (Nederlandse tijd is 7 uur vroeger, nl 7.30 uur).

Wij houden jullie op de hoogte.

Cor en Tycho

• 21 April 2009 - 19:21

Charles:

Wat geweldig! Goede reis en een geweldige tijd toegewenst van de familie Snijder

• 21 April 2009 - 19:45

Berrie:

Spannend!!! Ik wens jullie heel veel plezier.

Gr.
    Ber

• 21 April 2009 - 20:17

Mama Anjo En Adil:

ha Tycho en Cor, wat geweldig dat jullie dit medium kiezen om ons op de hoogte te houden. ideaal lijkt me. alvast een hele goede reis gewenst!!

• 21 April 2009 - 20:23

Hennie:

Lekker genieten mannen! Houd me op de hoogte.

Dikke knuffel.

• 22 April 2009 - 06:24

Frank & Marja:

Heel veel plezier daar allebei!!

• 22 April 2009 - 11:13

De Douwtjes:

Lieve Cor en Tycho wat een verassing ,dat we jullie zo kunnen volgen. Wat geweldig en ook spannend, dat jullie dit samen gaan doen. Wij zullen ook oma zo mee laten kijken, vindt ze vast fijn. Gr en veel liefs

• 23 April 2009 - 06:56

Berrie:

Tycho,

Nog 1 nachtje slapen, wat spannend, denk je wel te kunnen slapen?

• 23 April 2009 - 07:08

Alain:

Twee mannen op reis!
    Fantastisch, heel erg bijzonder.

• 23 April 2009 - 09:25

Oma & Opa Steer:

Tycho en Cor, goede reis, maak er iets leuks van. (maak een dagboek)

• 23 April 2009 - 18:46

Tom En Babs:

een hele goede reis in Korea veel plezier met zijn tweetjes en als je terug komt rennen en gooien we weer bij oma

• 23 April 2009 - 18:53

Oma Van Bavel:

Lieve cor ik zal je telefoontjes missen, ik vind het ook wel spannend hoor,dat jullie zo ver weg gaan.
    zal voor jullie bidden en een kaarsje opsteken,dat alles maar goed mag gaan.Lieve tycho
    papa moet maar goed op je passen hoor.Liefs Oma

• 23 April 2009 - 20:52

Fam Keunen:

Prettige reis, we zullen jullie virtueel volgen!!

• 23 April 2009 - 21:39

Fam Keunen:

Prettige reis, we zullen jullie virtueel volgen!!